Videti jedan post
Star 26.11.2007, 15:47   #5
Sejox
Glas Razuma

Sejox's Avatar

Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
Sejox ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Pozdrav drugari,

Ovo je jedno vrlo interesantno pitanje i tema,koju je postavio Basalski.

Posto ja imam G 800 i nije sredjen kako bih ja htio bas po pitanju povezanosti ritmova i boja-zato mi je interesantno.
Dakle: Ja imam tri banka popunjena bojama.Uz neke boje su postavljeni fabricki ritmovi i to se na displeju i pokaze.Medjutim uz vecinu boja je neko postavio i druge ritmove(uglavnom narodnjacke) i kada ja pokrenem neku boju npr A 17 na displeju stoji: USER STYLE NOT LOADED i naziv ritma kojeg ja nemam.
Iskreno iz odgovara drugara Igora i Cincilatora ja nisam skontao kako se to radi.Uz duzno postovanje prema drugu Basalskom on je izgleda skontao ,e onda sam ja ili glup ili slabo kontam.Istina je da nisam pretjerano vjest u software-u klavijature,ali ako se dobro objasni sve se da uraditi.Ako bi to neko ko ima G 800 i dobro je poznaje objasnio onako kako to objasni nas drugar Kreso(ima odlicne postove) onda bi se to moglo dobro odraditi.Nije meni mrsko cackati ali necu da bez veze nesto zeznem.
Dakle ako je neko raspolozen i ima volje da napise korak po korak proceduru o sljedecem:

-Kako da svakoj boji koju imam dodam ritam koji ja zelim i da to stoji na displeju.Odnosno kad pokrenem boju npr. A 17 a njoj sam prethodno po nekom postupku dodao ritam Rumba,da nemoram iz USERA povlaciti taj ritam vec da on automatski,posto je vezan za tu boju moze biti upotrijebljen.

Nadam se da sam postavio jasnije pitanje i ako neko moze jasnije i preciznije da odgovori.

Pozdrav svim dobrim drugarima,

Sejo

Click for Sarajevo, Bosna i Hercegovina Forecast
Sejox je offline   Reply With Quote