Kinezi ili ne kad udarim ekonomsku računicu koliko košta jedan list da ga sam odštampam, lepo izračnunam da mi se više isplati da odem u grad i odštampam ono što mi treba, jer u svakoj fotokopirnici štampaju sa fleške..... i cena je od 1,5 dinara do 5 po listu za štampanje sa fleške, (od 25 do 50 lista za 1 evro) zavisno koliko lista ide.... ako sam štampam,samo prazan list je 1 dinar, štampač, pa boje pa kertridži.... pa nerviranje..... i opet mi dođe jeftinije da lepo prebacim sve na usb i ko gospodin dok popijem kaficu bude sve odštampano....
ja sam moj lexmark bacio sa sve zapeklim kertridžima jer se nikad ne setim da odštampam nešto da ne zapeknu, nego samo kad mi treba......
a i da mi treba, nikad ne bi kupio ove nove štampače, kupio bi stariji laserski jer na njima samo ubaciš onaj prah i teraj.... imao sam stari HP ja mislim da je odštampao milion listova..... ovi novi te zaštita na čipovima, te qrac palac samo da ti uzmu pare, pa brate zamisli da kupiš auto, pa da posle sipanih 500l goriva moraš da ideš u servis da platiš čip da ti otključaju da ponovo možeš da sipaš još 500....
kupiš nov štampač, platiš 70 evra, odštampaš 60-70 lista, od toga prvih 30 jer ti je zanimljivo da vidiš kako funkcioniše i merak ti je što si kupio štampač.... i dođe vreme za dopunu i tad vidiš koliko je to "povoljno"...
mrzim potrošačko društvo....
|
Citat:
Originalno postovano od tranzit
Sinovac, da tebi neko toliko puta gurne i izvadi i ti bi prozujao.
|
Citat:
Originalno postovano od caka012
Najgore je kad sviras akusticnu svirku, a neki gost donese daire. Pravilo je da je zelja za dairama medju gostima obavezno obrnuto proporcionalna smislu za ritam i da se za pomenuti instrument ceo boziji dan otimaju samo oni koji nemaju veze sa ritmom.
|
Promijenjeno od nikadvisekorg (19.03.2012 u 11:07 sati)
|