Ima sad kod kineza sve, ali kao što znaš postoje osnovne boje, a ostale se od njih prave, pa tako i crna od kombinacije nekoliko boja za jajca koje preostanu od farbanja hahaha... izmešaš sve boje i tako dobije crnu.....
i štampač radi bolje nego na originalnu boju..... meni je na starom lexmarku kertridž 27e i kolor toliko..... 50 e za kertridže ne bi dao da me trojica drže..... ja sam više kafanski tip, tamo ne žalim ni 500e da ostavim....
i onda se moralo pribeći alternativi, prvo sam kupovao boju za štampače ona je 2 evra, možeš 5-6 puta da puniš, pa onda sam bezveze nešto gledao onu boju za jaja i reko aj da probam šta može da bude, ako ga s*ebem bar znam da sam probao.....
|
Citat:
Originalno postovano od tranzit
Sinovac, da tebi neko toliko puta gurne i izvadi i ti bi prozujao.
|
Citat:
Originalno postovano od caka012
Najgore je kad sviras akusticnu svirku, a neki gost donese daire. Pravilo je da je zelja za dairama medju gostima obavezno obrnuto proporcionalna smislu za ritam i da se za pomenuti instrument ceo boziji dan otimaju samo oni koji nemaju veze sa ritmom.
|
Promijenjeno od nikadvisekorg (19.03.2012 u 00:46 sati)
|