Postovane moje kolege,pomozite!!
Evo sam poplavio od muke ovih dana.Ovaj moj Saundcfaft powerstatio 600 me ponovo zahebava i dovodi do ludila.Naime,ponovo mi pravi isti problem,sada samo na drugom kanalu.Pre neki dan upalim(onako rutinski) kad ono necuje se jedna strana,sreca manja svirka i ja iz kutije u kutiju i odradim to.Sutradan kod majstora po ko zna koji put i on to kao napravi("podeblja neke zice"),pusti mi cd, razglas radi,sve ok, ja pravo na svirku,a ono opet neradi taj izlaz!!!???
Ja besan i na sebe i na "majstora" odvrnem aranzer do kraje i kanal od aranzera do kraja i sam master do kraja,i ono se zacuje isprekidani ritam uz pucketanje i dosta tiho.Par puta pojacan taj siber i smanjim do krajai ono u jednom momentu "probije" pocme da radi normalno.
Sutradan sam ponovo palio i sve je ok.Mene sad interesira da li je u pitanju sam siber,ili "ta neka zicica" ili je u pitanju sklop od nekoliko bananskih ulaza za eksternii slejv i slusalice za koje mi je moj majstor rekao da to pravi problem i da to treba resavati.....Napominje da nema pravila koliko dugo moze da radi,zadnji put je u maju prosle godine bio slican problem...
Hvala unapred na pomoci!
|