Videti jedan post
Star 16.03.2012, 17:39   #28
aleksandar72
Odomaćeni član

aleksandar72's Avatar

Registrovan/a dana: 08.05.2009
Mjesto: 50° 07´ N 8° 41´ O
Downloads: 53
Uploads: 0
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 103 puta u 92 Postova
Instrumenti: ima ih vise..
Interesi: $
aleksandar72 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
aleksandar72 pošalji poruku preko MSN messengera aleksandar72 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Pre svega mislim da je krajne vreme da spustimo "combat shield" i vratimo se normalnoj komunikaciji...tako da kad bi neko citao postove,izvukao neki pozitivni zakljucak.
Moram jos malo offtopic, da bi objasnio moj licni stav oko Made in PRC!
Uvek,velike ribe jedu male...pa i one "zlatne"
Toliko o globalizmu...nije moja specijalnost, priznajem samo valja i nevalja, ostalo su samo spekulacije i predrasude.
Licno nemam nista protiv kompanije koje su prebacili deo svoje proizvodnje u nekom drugom uglu sirom sveta! To su uradili i giganti audio sveta, dovoljno je da pomenem Dynacord, EV, JBL, Turbo Sound, KV2...itd.
Ali to nisu imaginarne kompanije,nego imaju vlastitu proizvodnu liniju!
Imam protiv imaginarne kompanije koje ne postoje i u svoje ime(label) kupuju u Kini na kilograme i stavljaju svoj label na proizvodu.
Tako da potpuno isti proizvod mozeste sresti sa imenom X,Y,Z..itd.
Znam da je to moja slabost, ali mogu ziveti s'time.
Pre nogo sto pocinje proizvodnja nekog proizvoda ima nekoliko procesa koji su puno vazniji da bi doslo do finalnog proizvoda...a tu potrose kompanije milione!
Proizvodnja je pri kraju procesa da bi se dobio finalni proizvod!A sta je sve prije toga, to Marjane ti najbolje treba da znas...deo si tog procesa.
Znam da kompanija gde pripadas proizvodi solidnu opremu...jel treba meni da smeta sto na zadnoj plocici pise Made in Macedonia??
Il treba da svoj sud dam nakon slusanja?!
Pozz