Videti jedan post
Star 13.03.2012, 23:54   #144
zeljko
Banovan!

Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
zeljko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Imam magix Music Maker 2007 deluxe kupo davno..Sad ne znam da li ce da funkcionise na Win 7 kako treba,a mislim da sam jednom probao pa sam imao neke probleme i zato nemam sad instaliran....Ne znam kako si ti snimao pa se tako snimak izostrio...Mozda si nesto na samom snimanju pogrijesio ili previse pojacao pa islo u peak,a primjetio sam da i na nekim mjestima matrica prekida na kratko,a to zna biti ako si transponovao matricu vise od 4 polutona ili tako nesto....Mozes mi poslat taj projekat ako hoces pa mogu instalirati program i da probam,samo ja mislim da se radi o fajlu oko 50 megabajta koliko ja znam i to nece ici preko emaila ili se varam...Probaj pa da vidimo...A ako ti nije mrsko probaj je ponovo odsvirat kao sto je na orginalu kad treba refren udari samo cinela i to je znak kad treba da pocnem da pjevam heheheh i ako moze smanjis vise instrumente kad ide strofa i refren tj.u strofi ima harmonika samo i to jedva da se cuje a u rfrenu malo jace koliko se sad sjecam neki Pad ili sta vec i svira se razvucenije i samo po koji trilercic ubacis kad treba heheh...Ako hoces nije pod moranjem,a dobro dodje da se i vjezba nikad se ne zna kad ce da zatreba sta Dobra je i ova verzija nije lose sto si odsvirao bez dalje ali probaj i tako ako imas volje...Jbg ne znam ni ja kad snimam ucini mi se da ce biti ok a poslije cujem i ja da sam se izgrijesio,samo bude kasno kad sam vec postavio i to na youtube,pa sad moze svako da cuje,cak i moja baba dole u bosni Ma to samo primjete ovakvi kao Nesa I dell a normalan slusalac nece svaki heheh pozz kabi

Promijenjeno od zeljko (13.03.2012 u 23:57 sati)
zeljko je offline   Reply With Quote