Citat:
Originalno postovano od Vex
Ovo sto cu napisati mi ne smeta,samo zapazanje: pod forum za akorde ili ti dam text ti meni akorde nije dobar - u smislu da ko god uvek trazi gotove akorde nikada nece sesti i nauciti da slusa da skine sam pesmu...ispisivanjem akorda se cini samo medvedja usluga...slazem se da treba da se pita ako negde nekom zapne...ili za neke sto bi ja rekao "skrsene" akorde...ali cela pesma na gotovo...samo se ulenjuju ljudi...ko zna - zna,ko ne zna- to nije pomoc,treba se taj neko sam nauciti ako ima sluha da skine harmoniju.... eto,samo kazem...opet ,ne smeta mi,ali mi je proslo na pamet.
Sent from TT
|
Slazem se sa tobom ali mislim da se ta stranica nejvise zloupotrebljava od strane pocetnika foruma za prikupljanje postova a ne da bi im se pomoglo.Ako do sada za tu stranicu nisu ukinuti postovi onda bi to trebalo uraditi i onda bi bilo manje navale na tu stranicu.
Jos jedan bih dao predlog a to je da se zabrani novim clanovima postavljanje oglasa za prodaju jer se i na taj nacin zloupotrebljava forum i ne dobija nista korisno od takvih ljudi.Recimo neka naprave dvadesetak postova pa tek onda da im se dozvoli postavljanje oglasa za prodaju.