Citat:
Originalno postovano od MarjanMilosevic
Uuuu, ovde zanimljivo :-).
Ali jebiga Tranzit je u pravu. Imate PFL na najsmrdjivijim mikserima ovog sveta.
Prva i osnovna operacija kod stimanja miksa je PFL i svaki gain na nula decibela.
Posto niko od vas ovo ne radi nego opicite to od prilike da stoji na 12 sati a decibele ko jebe, e onda verujem da smanjiti gain koji pici na +12db odmah znaci i manje mikrofonije.
A ti Aco pici low cut na bas gitaru :-). Mislim da se apsolutno nepotrebno svadjate.
Tranzit jednostavno ima takav ton u diskusijama i ili ga prihvati ili se svadjaj kao ja :-).
|
zamolio bi te da ipak malo biras reci,reci kao sto ti pises nisu prikladne za ovaj forum a pogotovo uvrede koje si izrekao na @tranzitov racun.
moderatori su stvarno snizili kriterijume za var opomene odredjenim clanovima koji krse pravilnik.Plasim se da ce onda svaka druga diskusija biti vulgarna a znam da to nije cilj ovog foruma.
Citam ove postove i neutralan sam ali neki put nije lose procitati postove dvojice clanova koji mnogo znaju o mikserima i drago mi je da citam njihovu diskusiju mada se njihova misljenja ne slazu.
Jos jedno te @Marjane podsecam da procitas pravilnik foruma i da ga se pridrzavas.