Ovako, evo mene sa malo drugacijim pitanjem, koje se odnosi na ove sto IMAJU korga pa3x sa 5 i 6 oktava.
Dakle, evo, definitivno sam odlucio da prodam svoj pa2xpro i da nadoplatim koji "marak" za novu spravu. Buduci da sam probao korga pa3x sa 5 oktava (jos prosle godine kad je tek izisao), ne mogu se nekih stvari niti sjetiti... Sad pitanje je, buduci da ciljam na ovu od 5 oktava, dal se razlikuje vokalist od ove sa 6 oktava (glupo pitanje) ali nekako mi se ucinilo robotski da zvuci(po snimcima)....

Dal' su boje od gitare poboljsane u odnosu na korga pa2xpro (kazem probao sam pa3x ali se vise ne mogu sjetiti kako šta zvuci jer je to bilo prije godinu dana).... Ukratko ima li neka "bitno-velika" razlika izmedju modela sa 5 i 6 oktava... Buduci da sam jedan od velikih fanova Tc Helicona, to mi je jedan od razloga zasto da predjem sa pa2 na pa3x... i jel dodje pri kupnji (nove) klavijature 128 ili 256 mb??? heheheh znam da su glupa pitanja, ali ne zelim se zeznuti prilikom "prodaje" stare i kupovine "nove" klavijature... Znam da ce mi bit velika mana sa ovom verzijom od 5 oktava jer volim "slobodu" i klavirski volim svirati, tj. volim klavir

... Majke mi zaboravio sam sve

hahaha isto kao da je i nisam probao.....