@zsimonovic
To je ko je provalio foru o toj latencji i da smeta dok se peva pojma nemam pravo da ti kazem!Vidim pisu izvesni ljudi o tome ali ja to primetio nisam!!!Mikrofon ukljucujem i direktno u klavijaturu a i dosta puta sam isao preko miksera pa na aux-a i u klavijaturu i nikada nisam imao nikakvih problema!Imas foru kada koristis Gate da mikrofon pri jacem podesavanju Gate-a nece da se aktivira na prvo slovo ali svi znamo da se taj Gate steluje u zavisnosti od snage na kojoj radis,blizni kutije i ostalih faktora pa ga treba pojacavati prema situaciji a jedini problem kod Pa3x sa mikrofonom je taj da i kada Gate ugasi mikrofon efekti prenose pozadinsku buku sto mi se nikako ne svidja!To je na Pa2xPro radilo bez ikakve frka,kad Gate ugasi Mic automatski ugasi i efekte koji su dati na vokalu!
@PedjaJazz
Promenu preseta,menjanje iz sekste u tercu ili sta vec zelis da radis mozes lagano da odredjujes i presetu koji ti stoji a i da memorises pa da menjas same presete bez ikakavih problema u toku svirke i to je moglo da se radi jos na Pa1xPro koji je imao dosta,dosta stariji vokalist od Pa3x i to sam vrlo uspesno radio jos na tom modelu u toku svirke tako da je to bilo poznato jos pre 7-8 godina!Sticajem okolnosti odlicno poznajem i VL3D i jos neke vokaliste sa kojima sam se sretao u dosadasnjem radu pa mogu da ti kazem da ne radi ni blizu na Voice Live2,radi solidno dobro ali ovaj radi mnogo bolje i ima daleko bolje efekte!Ovo sto pricam veze nema sa Korgom ili da branim sad nesto taj brend,TC Helicon je firma za sebe i lepo su prodali licencu korgu da ubaciju njihove efekte,voice procesore i vokaliste u Korgove proizvode i to je to!Drugo mnogo je lakse rukovati na Pa3x voice procesoru nego na ekternom Voice Live2 procesoru i to pricam iz iskustva jer sam drugaru prepisivao moje parametre i odicno znam kako se radi na njemu!Pa3x ima aktivni displej i automatski je mnogo lakse jednim pritiskom postici nesto na voice procesoru u klavijaturi nego na extrenom Voice Live 2 gde treba da stisnes 5 ili 6 dugmica preko cursora pa do krive Mice jbg!Ja se nikada ne petljam tamo gde ne znam sustinu stvari ali ono sto poznajem i gde sam siguran da mogu da dam 100% tacan odgovor onda se javim i komentarisem i teram do kraja da isteram pravdu i pravo da ti kazem dosta mi je ovih naucnika koji mi pricaju ovde poslusaj moj Pa80 gde biju serpice i kantice a pojavi se i ponegde i po neka kafena kasisica ili od onoga i3 i bolje zvuci ili priblizno kao Pa3x!To su dobri aranzeri koje sam ja imao i poznajem ih u prste a i zaradio usotalom pare od kojim sam kupio sve naredne modele pa mi je malo glupo kad mi soli pamet tako neko bez veze!Zato je ova temu i otisla u krivu Maru ali cu ti opet reci sve sto mozes postici na Pa3x ne mozes ni na jednom Korgovom aranzeru i kupovina istog sigurno vredi svaki dinar!Od same izrade klavijature,preko samog sounda,master waves audio zezalica,fabrickih boja,stilova,efekata,voice procesora,novog giutar moda i editinga mnogo stvari koje nemas imati na prethodnom Pa2xPro!
Promijenjeno od Marco7 (20.02.2012 u 19:03 sati)
|