Videti jedan post
Star 20.02.2012, 12:01   #730
Marco7
Stvarno kod kuće

Marco7's Avatar

Registrovan/a dana: 15.11.2005
Mjesto: Novi Pazar
Downloads: 1554
Uploads: 56
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 158 puta u 125 Postova
Instrumenti: Korg Pa3xPro , Korg Tr . . .
Interesi: muzika
Marco7 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Marco7 pošalji poruku preko MSN messengera Marco7 pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

E pa zbog tih takvih pitanja sa pravokacijom u zavijenoj formi je svadja na svih 70 prethodnih strana!Ja cu ti dati odgovor na pitanje ali cu ti i dati savet sta da radis!Mozes u song book-u memorisati sve pesme,ritmove i to po nameni sa vokal presetom,transpose-om,sredjenim STS-ovim i sve ostalo sto ti je potrebno a sto se tice menjanja preseta vokalista i to je vrlo lako!Stisnes Global i voice procesor preset i ides na exit i posle toga svaki put kad stisnes global on te baca na Voice procesor preset i ti ga menjas kako tebi odgovoara i plus imas mali milion mesta da memorises razlicie presete!A sad ono drugo sto sam ti rekao a to je savet sta da radis!!!Prvo ti je glupo da uporedjujes tvoj vokalist Vl3D sa TC Voice Live2 koji se nalazi u trojci sto zbog rada samog vocalista a sto zbog rukovanja i jednostavti rada na touch screen-u na klavijaturi sa isitm a drugo jos gluplje je uporedjivati Pa80 sa Pa1x a kamo li sa Pa3x pa ti je moj savet - OSTANI NA PA80 JER SVE TO STO MOZE PA80 NE MOZE NI JEDNA DRUGA KLAVIJATURA!!!!!!!!!!!

Promijenjeno od Marco7 (20.02.2012 u 12:04 sati)
Marco7 je offline   Reply With Quote