evo da se zahvalim kao prvo svima, odluka je pala na classica, kako mozete sami vidjeti:
-touch screen mi u pocetku nije nista bio prakticniji ali sto vise sviram sto vazniji postaje.
- dirke su na classicu savrsene! evo odsviram neko brzo kolo na svom pa50 pa onda na classicu i na classicu to ide 3x puta lakse! (zato ste se tipka bas vraca kako treba!)
- sve one kvalitetnije boje su radjene sa vise nego jednim IFX
- i kuciste je jako kvalitetno cini mi se da je od alumijija.
da mi sada neko nudi TR nebi ga mjenjajo nema sanse, posto sam sada nabavio scsi i citam semplove preko zip roma, to preko diskete je stvarno kalvarija a sredjenih rom boja skoro da i nema, sto je velika steta, ali pokusajme da sam napravim nekoliko.
eto da skratim svoje misljenje kolegama koji su isto u dvoumici sto da uzmu:
ako ljudi oce stvarno klavitetnu klavijaturu sa kojon oce da je sredjivaju neka uzmu classic ako ima scsi
TR je isto super klavijatura koju bih preporucio kolegama koji koriste iskljucivo sredjene setove od semplova radi manjih mogucnosti zbog efekata i prakticnijeg SD i usb utora
pozz!
Dodato: A sta se tice scsi ja sam svoga nasao na ebayu polovnog ga uzeo sa zip drive za 80 eura. ima novih koliko oces za 130 eura na ebay.de polovnih ces tesko nac, jer cim jedan legne u classic nema smisla da ga netko vadi!
Promijenjeno od brajo456 (15.02.2012 u 23:25 sati)
|