Hvala na odgovoru.. Prvo da odgovorim ono sto znam..

Kontakt je 4.2.3 i ne zauzima vise rama ako ubacim na dva mjesta isti sempl, od 4.2.2 je to tako. HD je 5400rpm. Windows Vista 32-bit. Imam 4xUSB to , i imam ovaj neki siroki, nisam nikada nista u njega ustekao, pretpostavljam da je PCMCIA, ali pojma nemam.. Firewire nema.. Slazem se ja u potpunosti da su to nikakvi efekti u korgu, ali bih da probam ako je ikako izvodljivo, znam kakav sam, necu se smiriti dok ne uradim bilo sta, pa makar i ne radilo.. Tranzit je u pravu, latencija se osjeti, ali moze se svirati malo kad se ustelis.. Nije to to naravno, ali je prelazno rjesenje dok ne rijesim nesto za zvucnu. Ne tezgarim ja sad pa da mi je to toliko bitno da ce glava da padne sa ramena.. Cisto isprobavam, igram se pa bih volio da to pokusam da uradim kako treba..
Ne znam... sad sam i izgubio nadu da ce to da proradi ikada kako treba..
Pustao sam ga, radi.. svira i bubanj i bas i gitara iz kontakta i nema sjeckanja...kasni, ali nema sjeckanja, bar koliko sam ja u stanju da cujem.. Nisam ga nesto bogzna ni ubio od testiranja, vise sam vremena proveo slagajuci instrument banke i sredjivajuci program change da mi radi kako treba, promijenio sam 2-3 ritma na brzinu cisto da vidim da li mi radi program change kako treba i to je to.. Mislio sam da je to gotovo sve, ako uzmem jos neku zvucnu da cu da smanjim latenciju na ''normalu'' da moze da se svira bez normalno i da jos razdvojim to na dva izlaza ako bude radilo kako treba i super.. Sad mi je ovaj vas post malo poljuljao taj entuzijazam, mislim, vidim da znate o tome dosta i da znate vrlo dobro sta pricate..
Da li mislite onda da mi ne vrijedi ni da uzmem neku zvucnu, da ce latencija i dalje da ostane ovolika ili moze nesto tu da se uradi?
Izvinite ako ja ovde pisem nesto besmisleno, jednostavno ne baratam ovime dovoljno dobro koliko bih volio..
Hvala vam jos jednom sto vam nije mrsko da kucate ovde i da mi pomazete.
Pozdrav!
@tranzit nisam znao da to moze... i nemam ni predstavu kako bih uradio to... Naravno da je totalna glupost raditi ovo sa izlazima ako je moguce preko MIDI-ja kontrolisati i efekte u kontaktu... jooooj.. tek mi je sada pometnja u glavi..