Videti jedan post
Star 13.02.2012, 03:58   #16
rrahmanjinov
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 07.02.2012
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
rrahmanjinov ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Tranzit, zar nije to malo preskupo (2500-3000 eura) za Behringer x32 s' obzirom da za taj novac postoji MIDAS,a cini mi se i za manje GB Soudcraft (mada na njemu nisam radio ali sam cuo sve najbolje), jeste da su analogni ali ih mnogi smatraju samim vrhom (posebno MIDAS). I ne nerviraj se toliko oko podele pojedinaca na mix. za narodnjake i zabavnjake, to je nesto sto mora da postoji (previse bi bilo monotono bez njih) :-)
Burli je dobar sa ovim stelovanjem "na koliko sati" :-). Sto se tice digitalnih miksera plasi me to sto se najcesce pominju u vezi snimanja zvuka, povezivanja na komp i sl. dok nekako vrlo malo mogu da nadjem iskustva sa zivih svirki, tj. onoga sto mi radimo. Kada bi ih bilo vise pa poneti i jedan i drugi mix na svirku i najrealnije uporediti. Ovako samo mozemo citati brojeve, mogucnosti na papiru koje skoro uvek izgleaju skoro idealno (kao i kampanje i programi politickih stranaka) , kad ono posle izbora miksera (ili politicke stranke) ni iz jednog niti iz drugog realno ne izlazi ni blizu onoga sto pise u performansama :-) i sta onda....trudimo se da cujemo ono cega nema...
Burli, gde mogu da vidim taj oglas za DDX? Kad bi to bilo dosta jeftinije kupio bih ga za kucu i za poredjenje sa analognim, a i za proucavanje,da imam na cemu da naucim nesto.
rrahmanjinov je offline   Reply With Quote