Navedi bar 1 ili 2 tipa miksera pa da probamo da ti pomognemo mozda neko ima isti. Cuo sam digitalni DDX3216 kako radi u fulu kutije + binovi i ubija kako zvuci. Kutije su bile Wharfedale,a lokal je Dva Galeba u NS pre 4-5 godina je bio ozvucen sa tim.. Novi DIGITAL MIXER X32 izgleda obecavajuce ali mislim da ce i cena biti paprena.
Ja koristim vec skoro 10 godina Behringer UB183FX Pro i sad je vec pri kraju pocinje da otkazuje.

Na njega spajam Wharfedale Pro aktivne kutije i zvuk je odlican iako su dvosistemske kutije cuje se svakai ton kao da su trosistemske.
Bez nekog posebnog podesavanja i cackanja,dok sam skoro radio vecu svadbu i iznajmili smo dinakord 1000-2 i RCF kutije. Dvadeset minuta sam namestao zvuk i nisam uspeo da namestim. Kompletan zvuk je bio nekako mutan,sredine nigde sta god da sam uradio.
Sve u svemu po meni Berindzer nije los mikser i nema tu delenja na zabavne i narodnjake,ako imas kutije spoji berindzer na njih pa vidi kako zvuci. Mnogo zavisi i od kutija pa ako se tako recu uklope moze da zvuci odlicno.
Trenutno se dvoumim izmedju Yamaha MG124CX,Behringer i XENYX X2442USB ali mislim da cu da secekam jos malo dok ne stigne QX2442USB kod nas.