Videti jedan post
Star 19.11.2007, 09:47   #40
Alix
Stvarno kod kuće

Alix's Avatar

Registrovan/a dana: 14.02.2006
Mjesto: Ispod Kestena
Downloads: 363
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 19 puta u 17 Postova
Instrumenti: Žene
Interesi: Kompjuteri,RC sistemi,Videonadzor
Alix ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Alix pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

**Alene**-Koji tebe đavo digo da u 6 sati pišeš post...

Da spomenem svoje mišljenje pa makar koga uvrjedio...

Mnogi ljudi su mi na MSN-ju pisali o legendarnom postu Neleta,koji je s tim pisanjem guto živce mnogih,i trošio space na sajtu...Pa sad što je najavio s tim semplovima,pa svaka strana piše konto,pa pišu linkovi,pa svi primerci,pa duvački instrumenti,pa javite se na msn,pa sad sam gore,pa primerci ovaki,onaki...Tu se već pokazala nepristranost moderatora jer to se je trebalo opozoriti i automatski brisati...Al dobro neću da nastavljam...Ako je neko dobar muzičar,svaka mu čast ali zbog toga ne moraju ljudi sad da gube živce i da čitaju gluposti.Nele ovo sigurno čita i ne želim da ga vređam,poštujem ga ali brate ljudima je to dokipilo sa sviju strana...Drugo,zašto neko mora da ima drugi NICK kako bi mogo da kritikuje?Lično ako sam imo šta da kažem javno sam napiso,iako sam se par puta zakačio sa Nedimom i Tranzitom...Ali poslije svega oni su moje kolege muzičari iako nismo baš neki veliki prijatelji---poštujem ih i tako neka ostane...To da se neko pravda---zašto sam banovan,pa nisam ja ovo,pa nisam ja ono...Pa ljudi mislite da je fazon Vaxteru ili drugima da ljude odbacivaju i djele banane?Pa nama je drago da ko novi dođe ali brate mili---Nikome se ne da pročitati pravila,i nemorate ih,ali bar kod sebe u glavi se zna šta se javno može a šta ne može...Treba imati malo obraza i poštovanja...I još nešto...Jedan predlog za Moderatore...Kad se vidi da se sa istog IP-ja pojavljiva više nickova (Šumadinac,itd,itd...) treba absolutni ban...Ko nema m*da da piše lično i javno sa svojim nickom,nek se ne krije iza slova...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
Alix je offline   Reply With Quote