Heheeh Mirandese Eto hita,samo da Dell jos doda koju recenicu i bacamo se na snimanje

Ova moja elektronaska cigareta ide na patrone koje se mijenjauju i ne sipam sam ulje...Bas sam jucer narucio jos dvije da imam da mijenjam dok se jedna puni na usb ovu cadim heheh....Stvarno slaba skroz i fali mi ono kad me lupi po plucima,ali jbg kad bih lupala kao prava ne bih se nikad ni odvikao pusac koji pusi 5 cigareta dnevno,a kamoli ja koji pusim jednu za drugom tako reci i cim otvorim oci grabim cigare i kafu...cudo da sam jos ziv
Da se usput i pozalim mad anije ovdje mjesto....Otac mi je umro u 48.godini zivota od raka,a sad od ne davno majka isto tako bolesna i ima na plucima tu opasnu bolest,a i vidjam se cesto sa nasim drugom Zdravkom kojeg sam upoznao ovdje na yu-midi koji zivi ne daleko od mene u minhenu...Bas je bio proslu subotu kod mene i malo sviruckali tj vise on na harmonici a ja pjevao...Steta da nismo imali neku kameru pa da snimio koju sevdalinkicu sto smo pjevali pa da postavim..nadam se da ce mo i to uspjet jednom da odradimo za uspomenu,jer i on je tesko bolestan,i bori se ko vuk da prezivi...kaze mi da mu najvise pomaze dok svira i da nije bilo te ljubavi prema harmonikama ne bih toliko izdrzao....Legenda je covjek i ja mu se divim kako jos ima snage da dodje kod mene i da mu jos nije bilo mrsko da ponese novu guerinku koju je kupio da mi pokaze,a uz to putuje cesto i vozi sam auto...Saznao sam od njega da je skoro bio i kod Krese u zagrebu i ispricao mi je da je Kreso ljudina kakvog na daleko nema i da ga je super docekao....Kad sve to vidim i kako se ljudi pate sa tom bolescu doslo mi je da bacam ta govna tj.cigarete da bar pokusam sada ako nije kasno da izbjegnem tako nesto..pozz