Videti jedan post
Star 07.02.2012, 17:07   #9
zeljko
Banovan!

Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
zeljko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Heheeh Mirandese Eto hita,samo da Dell jos doda koju recenicu i bacamo se na snimanjeOva moja elektronaska cigareta ide na patrone koje se mijenjauju i ne sipam sam ulje...Bas sam jucer narucio jos dvije da imam da mijenjam dok se jedna puni na usb ovu cadim heheh....Stvarno slaba skroz i fali mi ono kad me lupi po plucima,ali jbg kad bih lupala kao prava ne bih se nikad ni odvikao pusac koji pusi 5 cigareta dnevno,a kamoli ja koji pusim jednu za drugom tako reci i cim otvorim oci grabim cigare i kafu...cudo da sam jos ziv

Da se usput i pozalim mad anije ovdje mjesto....Otac mi je umro u 48.godini zivota od raka,a sad od ne davno majka isto tako bolesna i ima na plucima tu opasnu bolest,a i vidjam se cesto sa nasim drugom Zdravkom kojeg sam upoznao ovdje na yu-midi koji zivi ne daleko od mene u minhenu...Bas je bio proslu subotu kod mene i malo sviruckali tj vise on na harmonici a ja pjevao...Steta da nismo imali neku kameru pa da snimio koju sevdalinkicu sto smo pjevali pa da postavim..nadam se da ce mo i to uspjet jednom da odradimo za uspomenu,jer i on je tesko bolestan,i bori se ko vuk da prezivi...kaze mi da mu najvise pomaze dok svira i da nije bilo te ljubavi prema harmonikama ne bih toliko izdrzao....Legenda je covjek i ja mu se divim kako jos ima snage da dodje kod mene i da mu jos nije bilo mrsko da ponese novu guerinku koju je kupio da mi pokaze,a uz to putuje cesto i vozi sam auto...Saznao sam od njega da je skoro bio i kod Krese u zagrebu i ispricao mi je da je Kreso ljudina kakvog na daleko nema i da ga je super docekao....Kad sve to vidim i kako se ljudi pate sa tom bolescu doslo mi je da bacam ta govna tj.cigarete da bar pokusam sada ako nije kasno da izbjegnem tako nesto..pozz
zeljko je offline   Reply With Quote