Pošto sam do sada imao klavijature tipa Roland U-20 ovo mi je totalna zbrka, a nisam od onih gotovana kaj stavi stick u klavijaturu a drugi misle kak on to dobro svira a ono ......
1.) Recimo pokušavam skužiti kako bi mogao složiti neki set koji bi koristio stalno a da je u sintu za stalno, i kada se nekaj pobrka mojom ili nekom drugom greškom povratiti to kaj je složeno.
2.) Kako mogu iz nekoliko programa izvuči ono najbolje po mom i složiti jednu set banku npr: Rock, pop domače ili narodno.
Sa interneta sam skinuo Awave studio i u njemu mogu pregledat i preslušati sve kaj je u programu. Tu se javlja jedan problem? Kod prebacivanja na disketu javlja mi da mi snima samo jednu oktavu a ostalo ne kužim, vjerojatno u sintu treba nekaj napravit. Još sam poskidao neke programe al mi nisu htijeli raditi pa sam i izbrisao. Ekran je stvarno nepregledan pa je veliki problem preko njega raditi još uz to pozadinsko svijetlo je već slabo pa se još i tu mučim no nema veze bitno da on svira. Neznam ni sam. Pokušavam, petljam po njoj. Taman kad mislim da sam nekaj napravio zgubim se negdje pa drek napravim. Pribavio sam neki set dosta zanimljiv, snimim na disketu loudam u banku sav hepi a iz njega čujem samo tup, tup, tup kad stisnem neku tipku.
|