Tema: Finale 2006
Videti jedan post
Star 26.09.2005, 19:14   #7
Zeljkoa
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Ajoj ne mogu da verujem da si toliko vremena utrosio da bi napisao samo to kako ti poznajes teoriju muzike, odredjene predmete koje si zavrsio (koje sam i ja zavrsio), a pritom nisi uopste dokazao nista... Npr. ti i na papiru mozes da napises pikolo flautu koja svira kontra C a fagot koji svira c4 i eto. To nema veze sa ovim sto mi raspravljamo uopste. Kada sam na Akademiji, naravno da cu komponovati za klavirom i na parcetu papira, ali kada sam u stanu, malo je nezgodno da u to doba kada sam slobodan pisem za klavirom... Tako da mi treba Finale koji mi sluzi za komponovanje... Ne razumem sta tebi tu nije jasno??? Znaci Finale mi treba za komponovanje a ne Band in Box... Malo pre si napisao da Band in box sam nesto generise sto me apsolutno ne zanima.... Sto se tice skolovanog i neskolovanog muzicara, imas mnooooogoooo onih koji nemaju veze sa teorijom muzike ali se dohvate instrumenta, pa iskomponuju nesto (na uvo) i pojedu i mene i tebe zajedno ali to je vec druga tema i ne znam zasto si se uopste toga dohvatio... Trece, ne znam o kom uopste zanru pricas kada pricas o komponovanju jer mislim da su neke tvoje stavke kontra-diktorne...
  Reply With Quote