Videti jedan post
Star 17.11.2007, 00:16   #24
RadeKOKI
Ovaj baš voli da kuca

RadeKOKI's Avatar

Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 43
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
RadeKOKI befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Pozzz za sve forumase, ciatam ovo od pocetka i kao uvek krene rasprava samo da neko baci noz i nastaje pokolj, nekad nemam volju da nesto napisem na forumu samo zato sto neko to nece dobro procitati il protumaciti i onda krenu rasprave muka mi je od toga ako verujete, a prijavljivanje pod vise korisnikih racuna to je podlo al za mene je to ortodoksni ludak zasto? pa prosto! postavis temu pa sam odgovaras na svoje pitanje i hvalis sebe to samo ludak moze da uradi niko drugi predlazem moderatorima da naprave SOBU ZA LUDAKE i da ih tamo strpaju i nek se "koskaju" pod vise korisnikih racuna kolko oce. Ako sam znao na neka postavljena pitanja dao sam odgovore koliko sam znao i umeo a da otvaram teme to jos necu jer debelo razmislim i kazem ne jer ako se otvori tema ode to dodjavola i bez kontrole. Jednostavno trenutno nemam volje za otvaranje nekih tema dok se malo ne ociste provokatori, samo gde ocenim da nece biti svadje i prepirke tu dobacim neki odgovor i palim sa foruma. Ovo se pretvara polako na svi znate koji sajt *zlatkov* i tamo nista pametno nema samo klanje i provociranje, covek postavi pitanje i kerovi odma navale kao da je nekom to dusevna hrana jednostavno zivi od toga i ne moze ako nekog ne zakaci i pocne prepirka nakon toga se uvuce milion korisnika i sve ode dodjavola naopako.
RadeKOKI je offline   Reply With Quote