Citat:
Originalno postovano od Korgovac-800
Nemam nista protiv nikoga...ali kao neutralan i nepristrasan sa moje strane vidim da forum ide "down".
Ovde se vise neko pravi pametan nego sto pomaze drugima...
Samo da malo sugestujem Vaxtera:
Ako tvrdite da se Nele skriva i za druga imena...treba da proverite i taj Tranzit...mene lici da je neko vec postojeci pod drugo ime.A vidim da ne kritikujete i ne opomenijete njega.
Sorry Vaxter nemoj me pogresno shvatiti ali hocu da budete i vi nepristrasni.
Pozdrav
|
Tranzit ima samo jedan nick od kad je na ovom forumu i nema potrebe da ima vise od toga jer sto god napise to i misli samo u svoje jedno i jedino ime ovdje. Sto se tice opomena prema meni od strane administracije, stojim na raspolaganju u svakom momentu ali mislim da administracija vrlo dobro ima u vidu sve sto ja napisem i da u svemu tome nema nista, ama bas nista sto bi nekoga uvrijedilo ili prekrsilo bilo koji clan pravilnika. Tacno je da ponekad ne mogu da odcutim i da sam spreman da kritikujem stvari koje nisu u redu ali to uvijek radim na najuljudniji moguci nacin. Jednostavno imam nagon da uvijek reagujem kad osjetim da pojedinci pokusaju da druge omalovaze, prevare ili sebe istaknu nepotrebno u prvi plan. Mozda to uvijek nije dobro doslo ali to i ne cudi sa obzirom o kakvim se ljudima u tim slucajevima radi. Ovdje ima dosta divnih ljudi koji nisu zasluzili da se njima manipulise a to uglavnom rade polupismeni, agresivni i do bola beskrupulozni pojednici koji radi zarade gaze i preko leseva a sve to na kraju upakuju u nekakvu pomoc koju pruzaju. Toliko od tranzita pa ako treba da mu se sudi neka to uradi onaj ko o tome moze na pravi nacin da razmislja a ne nekakvi klanovi koji su se nesumnjivo u zadnje vrijeme stvorili ovdje kod nas na forumu.