Videti jedan post
Star 16.11.2007, 09:33   #2
blatusan
Suludi Moderator

blatusan's Avatar

Registrovan/a dana: 08.12.2005
Mjesto: Stuttgart
Godina: 37
Downloads: 631
Uploads: 13
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 12 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg pa2x, Korg Pa4x, Korg triton classic ( sa moss )
Interesi: Muzika, Fudbal,Zene,Pive
blatusan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
blatusan pošalji poruku preko MSN messengera blatusan pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Evo da i ja zapjevam jednu uz vas. Jutro je i citam ovu jako smijesnu pricu i popio sam kahve kolko hoces. Ima "nas" ovdije koji jedva cekamo da drugi nesto kaze da mozemo kontrirat! A cemu to vodi? Vi ljudi niste normalni! Ovdije je snimak postavljen ( kako je sniman i gdje i sta nije vazno) da vidimo sta mali radi. Sto Nedim kaze" Moze slobodno sjest kraj mene i mene jos koju caku naucit" A mene od A do Z! I vi se svi ovdije koji vise od pola vas mogu meni ocevi biti po godinama( nedo Bog da jeste, pobio vas davno ) i provocirate se kao dijeca u obdanistu a uz to se pravite prvoklasni muzicari i kojekakve ubice! A brate kroz ponasanje poserem se ja na vasu svirku ostajem radze kod svoja tri prsa A D i E mola! Ovo je mjesto za nesto nauci za pocetnike kao sto sam ja a ima ih ovdije vise neg tih navodno "profa". I da se koji savjet o klavijturi dadne a malo da se i nasali! Neki se ljudi trude da ovo, kao ovaj FORUM uopste ima a ovako radi sitnice se svadza i sta ja znam! Razlog, nije bitan! Bitno je ono sto se moze trenutno procitat ovdije! Brate nije fer nikako! Svi ste vi jaki na tipkanju i vrijedzanju, a ono sto niste je da IGNORISETE neke stvari i da shvatite da ovo nije mijesto na kojem ce te se pohvalit i biti u centru paznje samo sto ce te drugom suzbit ono sto je reko! Brate, svak od nas (skoro) zna ko je ko, sastanite se i pobij te a ovdije za takva sranja ljudi stvaaaarno nema mijesta! Niste definitovno normalni!
blatusan je offline