Videti jedan post
Star 24.01.2012, 18:11   #7
mirandess
Odomaćeni član

mirandess's Avatar

Registrovan/a dana: 22.09.2010
Mjesto: Mostar
Downloads: 677
Uploads: 7
Rekao HVALA: 117
Zahvalili mu 104 puta u 95 Postova
Instrumenti: Korg PA4x, Amati Clarinet b. Casio Ctk 531, Nord Electro 6D, Musicman Luke3 :)
Interesi: Sviranje
mirandess befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
mirandess pošalji poruku preko Yahoo! messengera mirandess pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Gle ovo stari(ja to tako kazem )
Taj srm450v2 nije los, ali bez basova, jos pogotovo sto ti kazes da ti ne valja, nemoj radit! Jedino taj jrx ostavi i radi sa mackiem zajedno, tako ces imati i basa i svega, pa jel tako... No, dobro necu o tome sada.
Kazes tako za jbl. hmmmm?!
Sto se tice Behringera pusti to, jedan od kolega mi je pricao da je behringera imao kao monitor, i da se jednostavno istopio poslje svirke... Tako da... Nemoj riskirati i "bacati" novce(ja sam imao neku srecu sa tim behringerom, iskljucivo mikseta, a za monitore ne znam).
1. Ev Elx115P nije losa stvar, 750€ je nov, ali se moze naci i za manje novca a polovan, sigurno mozes naci do 1100€ 1000w 15" bas i 134db....
2. Mackie Srm 450v2 isto tako, samo 12" bas (a rekao si da ce ti falit basa)
3. Rcf art 315A 350w 15" bas i 1.5 visokotonac i 128db(ja bih mozda na to isao) sad je nov u nasem artistu(BiH) 550€

Pa ti vidi..... Ovo ostalo ode sve gore(sa cijenama)....
Heh, sad naj ali naj naj najbolja solucija bi bila 2 FBT maxx6A, Polovne nac... ali to vec prelazi tvoj budzet, te 2 kutije su peri deri stari moj, da izvinete, kako prdnes tako ce i izac na nju, a dovoljno ima snage, basa i visokog tona!