Videti jedan post
Star 15.11.2007, 21:47   #3
tesla
Saobracajni Inspektor

tesla's Avatar

Registrovan/a dana: 17.09.2007
Mjesto: beograd
Godina: 47
Downloads: 135
Uploads: 2
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 25 puta u 22 Postova
Instrumenti: KORG PA800
Interesi: muzika
tesla befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
tesla pošalji poruku preko ICQ messengera tesla pošalji poruku preko MSN messengera tesla pošalji poruku preko Yahoo! messengera tesla pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Citat:
Originalno postovano od Nedim Pokaži Post
Ovdje postoji jedan i jedini problem, nije u pitanju Nikola, Nele, Ja ili Tranzit.
U pitanju je nasa Balkanska Krv, gde JA moram bit najbolji a Ti si najgori.
Ima ovde ljudi koji kad bi mogli presekli bi ruke tom detetu, samo da ne uspe.
A ja pored 15 godina sviranja i plus Tonsko Inzinjerske skole slobodno kazem
ovo dete moze da sedne pored mene i da me uci da sviram.
pazi ovako ja uopste nisam u fazonu da ja sam najbolji ili ne ali sigurno znam kada je neko bolji a sad balkanska ili "americka" krv koga je briga al je NENORMALNO IDIOTSKI ponizavati druge i govoriti u njihovo ime. Ono sto mogu da kazem je dal mali svira bolje od mene samoga a ne svira bolje od svih vas. Neznam samo na osnovu cega se izvode takvi zaključci.

evo jedan ozbiljan predlog umesto prepucavanja ovde na forumu ko je bolji i ostalo
SVAKO KO BI ZELEO DA SVIRA BAR KAO MALI NEKA SE JAVI CIKA NELETU ZA CASOVE SVIRANJA. ZA OVE UDALJENE MOZE SE POSLATI I VIDEO SKOLA (ZAVIJENA U CELOFAN) A ZA OVE BLIZE MOZE PRIVATNI CASOVI
PRVIH 10 KOJI SE JAVE IMAJU 10% POPUSTA I ARGETU
P.S.
4 nele ; nadam se da se neces naljutiti za ovu ponudu u tvoje ime
ja cu da se javim među prvih 10 ne zbog popusta vec zbog argete

"RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA"
Isus Hrist

KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!!
tesla je offline