Videti jedan post
Star 20.01.2012, 20:25   #728
Vex
Odomaćeni član

Vex's Avatar

Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
Vex ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Ipak kada se sada osvrnem na proslost, i kada se slegla prasina moram da naglasim da sam bio u pravu u vezi slika i u vezi photoshopa Samo blagi osvrt na euforiju pred izlazak pa3x

http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=15918

@nikola1980 : Kompresijom semplova se NISTA ne gubi. Proveravao sam vise puta. Svi semplovi u klavijaturi su mi ukompresovani i nema nikakve razlike!!!
Dodato:
@nikola1980: sto se tice STS-a i to da ga promeni sam od sebe u nekim stilovima: to je bug,i mislim da ima veze sa kompatibilnoscu sa predhodnim modelima aranzera. Primetio sam kada u toku svirke tj.kad upalis klavijaturu ne diras (ne gasis) SINGLE TOUCH, STS ne brlja...

...a takodje sam primetio da problem nastaje na stilovima /songbook koji su na neki nacin editovani u PA3 ...konkretno,imali ste pa1/pa800/pa2 i taj set ucitali u pa3...sve ce biti ok dok u pa3 ne idete na WRITE current style (ako ste nesto menjali) ili WRITE STS

RECORD-edit current style ,pa onda WRITE istog,desava se da sve iznivelisem,snimim ,ugasim klavijaturu ,upalim- nista nije snimio osim toga sto je editovano u stilu...kada sve to sredim po 2.put i snimim onda zapamti.

...Softverski bug-ovi koji me ponekad jaaako iznerviraju.

Promijenjeno od Vex (24.01.2012 u 19:54 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
Vex je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio Vex za ovaj koristan post:
nikola1980 (23.01.2012)