Videti jedan post
Star 18.01.2012, 23:41   #5
mirandess
Odomaćeni član

mirandess's Avatar

Registrovan/a dana: 22.09.2010
Mjesto: Mostar
Downloads: 677
Uploads: 7
Rekao HVALA: 117
Zahvalili mu 104 puta u 95 Postova
Instrumenti: Korg PA4x, Amati Clarinet b. Casio Ctk 531, Nord Electro 6D, Musicman Luke3 :)
Interesi: Sviranje
mirandess befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
mirandess pošalji poruku preko Yahoo! messengera mirandess pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

samo da napomenem, imao sam miksetu behringera pmp5000, znaci aktivna miksetica koja je vjeruj mi radila posao isto kao i yamamaha ili dynacord, znaci ODRADILA JE POSAO, i vjerujem da je ovaj moj model sigurno bio 1 od 300 modela koji je bio izdrzljiv, znaci mikseta mi je znala bit po satak i po ili 2 sata 1 lampicu prije "peak-a", grijala se, al jbg. radi... Zvuk ne pada(ne stisava se), mene je samo brinulo hladjenje, pa sam odnio majstoru miksetu i sredio je to... Jedina mana(sto sam ja uocio na toj mikseti) su bili hladjenje i (covjek od kog sam to kupio) mi je rekao da su speakon-ski ulazi/izlazi na mikseti uzasno losi i da se pri vecoj temperaturi odleme, pa moze nastati kratki spoj. Pa je to fino prelemljeno bilo na "debelo" da se ne odlemi! Sad, obrati paznju, posto si ga novog uzeo, obrati malo paznju na temperaturu pojacala u basu...

Vjeruj mi i ja razmisljam(razmisljao sam) o tom aktivnom bas binu, nisam ga imao gdje probati, ali nadam se da cu uskoro imati priliku, mislim da 2 basa behringerova bi mogli super posao odradit uz Ev satelite. Vjeruj mi, ne treba pljuvat po Behringeru, on vrijedi te pare, ali postoje neke njihove mane koje se daju rijesiti! Ja sam eto prelemio te speakonske ulaze(Tj. taj covjek od koga sam je kupio) i vjeruj mi nikakvih problema nisam imao, cak je 8-9 sati u komadu radila za jednu svadbicu, sto sam se iznenadio, a potom, sam je izljubio Vjeruj mi za te pare "JAŠTA ĆES NEGO BEHRINGER" Pozz.

Promijenjeno od mirandess (18.01.2012 u 23:42 sati)
mirandess je offline   Reply With Quote