Pazi KOLEGA, opet mislim da bezis sa teme... Mene je YU-MIDI pitao cemu sluzi Finale pa sam mu ukratko objasnio za sta meni treba (mozes procitati u ranije napisanom tekstu)... Sto se tice tvog sledeceg odgovora na temu
Citat:
FINALE je najbolji program za pisanje i printanje nota, ne za komponovanje , ko zeli da "komponuje" treba da koristi Band in Box , mislim da je zadnja verzija 12!
|
, mislim da je potpuno besmislen predlog vezan za program u kom da komonujem klavirsku svitu... Sto se tice papira i olovke, opet mislim da je besmisleno jer svak ima svoj nacin komponovanja. Zasto bih komponovao na papiru pa pisao u Finale-u i tako daaaaljjjjeeee... Ja mogu da se izvinim i evo IZVINI ako sam te uvredio time sto sam napisao svoje misljenje (jeste ishitreno i to priznajem) ali ne razumem zasto uopste postavljati pitanje da li se komponuje pomocu Finale-a??? Komponuje se u glavi a sve ostalo je prateca oprema (ako treba bukvalno da se izrazavamo), ali ti pises na papir pa posle dalje, dok ja ne ... To je kao kada je (ne znam koji kolega sa foruma) zapoceo raspravu oko OGROMNE razlike izmedju Korga PA1X i PA1X-pro.... Ne zelim da se posvadjam sa tobom i slicno... Evo poslacu ti Finale postom ako ti treba i ujedno da se zahvalim Vlajku koji je meni poslao..... Pozdrav