Citat:
Originalno postovano od Zeljkoa
.......... Znas li ti uopste sta je komponovenje muzike? Da li si ikada video Finale? Naravno da je program za pisanje nota ali na taj nacin se komponuje ako nisi znao... 
|
Da imalo imash iskustva i "radnog" staza, ponashao bi se drugachije i oslovljavao kolege.
Na ovomm i drugim forumima ima toliko mnogo ljudi koji tek pochinju svirati, totalni pochetnici, nekad stvarno u neznanju lupe tako glupa pitanja, al mi nikad nije palo na pamet da nekog upitam "znash li ti uopshte sta je to" ili da se nekom ismijavam zato shto je pochetnik.
O tom poshtovanju ja govorim, i ono se moze osjetiti kod ljudi koji su proshli tezge i tezge, nabacili dosta radnog staza na ledja, ljudi s kojima svako hoce i voli da svira i saradjuje. E od takvih ljudi necesh chuti rechenice poput tvoje. Znachi malo poshtovanja ipak treba postojati, bez obzira kome se na forumu obracash!
Zbog toga ti je i upucena rijech...DIJETE.
Mozda si dobar muzichar, mozda chak i bolji od mene, neka...hvala bogu...jos jedan od kojega cu neshto nauchiti, ja nisam nikad ljubomoran, ali o korektnom odnosu medju muzicharima ja ti mogu drzati lekcije!