Videti jedan post
Star 14.01.2012, 19:54   #4
Jovan4e
Vredan član društva

Jovan4e's Avatar

Registrovan/a dana: 30.01.2010
Mjesto: Makedonija, Prilep
Godina: 32
Downloads: 1098
Uploads: 12
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: Roland G-1000 Korg PA1X pro, PA3x
Interesi: Sve sto je interesantno
Jovan4e befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Jovan4e pošalji poruku preko MSN messengera Jovan4e pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

vrlo ednostavno. Formatiraj disketu na rolandu ili na kompu onda ubaci disketu u kompjuter odaberi ritmove koje hoces i snimaj ih na tu disketu. Sledece je da ubacis disketu u rolandu i loadujes na onih 8 user-a. Posto G-600 pamti ritmove ne moras da ih loadujes na svako prikljucenje klavijature ali uvjek moras imati i jedna BACKUP disketai to je sve... btw mozes da imas vise ritmova na tu disketu i uradis setova sa razlicitim ritmova.. pr. u jedan set ubacis 8 ritmova, a u drugi set ubacis 8 drugi ritmova i onda ih loadujes komplet u zavisnost na kakvu svirku ides .... ima puno postova za izradjivanje setova na G seriju, pa pretrazi malo .. pozz
Dodato:
nisam siguran dali moze preko usb kabla da ubacivas u klavijaturu ali znam da mozes da kupis floppy citac koji povezes na kompu preko usb ... izvinjavam se jer kad je izasao tvoj post ja sam postiorao moj odgovor
Dodato:
koliko ja znam preko midi kabla na kompu u klavijaturu mozes samo da koristis neke boje koje se nalaze u kompu. pr bubnjeve, bass boje, solo boje, efekta i td..Znaci umesto da koristis boje u klavijaturu preko kompa koristis neke bolje, semplovane boje ali ne i da ubacivas ritmove ... ritmove moraju da budu u klajvu ...

Promijenjeno od Jovan4e (14.01.2012 u 20:05 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
Jovan4e je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio Jovan4e za ovaj koristan post:
mariobjmario (14.01.2012)