Hvala svima na komentarima.... Imao sam prilike da probam Korg pa50sd, kod jednog druga, i meni su njegove dirke ok, ali verovatno samo zato sto nemam iskustva sa drugih klavijatura. Uglavnom vecina govori kako su losijeg kvaliteta.
Puno sam naucio na forumu... i hvala svima...
Ali kad je neko pocetnik onda je vrlo tesko saznati sta koja masina moze u praksi. Probao sam i gore navedenog Rolanda u prodavnici, ali nemam dovoljno iskustva pa onda ne mogu da donesem odluku. Zato sam i pitao za one konkretne stvari koje su u praksi najvaznije...
Sto se tice grejanja stolice, to mi nikakav problem nije, doduse, jeste da sam pocetnik, ali nije mi ni to strano. Vec neko vreme sam amaterski radio neke ritmove, pesme, od nule u FL 10 (lepo napravim pratnju pesme a onda ja sviram gitaru uz to, jer gitaru imam, i sve tako dok nisam provalio da postoje gotovi midi fajlovi hahaha, al dobro sad...)... Koristio sam svakakve programe i dosta toga znam...
Sto se tice demo snimaka kolege Bobana010, zbog njega sam i uzeo u obzir GW-8E... Svakog dana dok citam forum ja slusam onaj njegov prvi demo snimak, i odlican je.
Jos jednu stvar bih vas molio da mi kazete.
Ako bih se odlucio za Roland, a on nema zvucnike, mogao bih jedino da ga prikljucim na kompijuter na kome imam sasvim osrednji 5.1 sistem marke Philips. Da li se puno gubi na zvuku, zbog takvog ozvucenja ili je naprotiv, ono ok za kucne uslove? Ne bih voleo da sviram na slusalicama.
Hvala svima i izvinite zbog duzine posta.... Pozz
Promijenjeno od spooxjunior (13.01.2012 u 22:02 sati)
|