Videti jedan post
Star 10.01.2012, 18:19   #13
mirandess
Odomaćeni član

mirandess's Avatar

Registrovan/a dana: 22.09.2010
Mjesto: Mostar
Downloads: 677
Uploads: 7
Rekao HVALA: 117
Zahvalili mu 104 puta u 95 Postova
Instrumenti: Korg PA4x, Amati Clarinet b. Casio Ctk 531, Nord Electro 6D, Musicman Luke3 :)
Interesi: Sviranje
mirandess befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
mirandess pošalji poruku preko Yahoo! messengera mirandess pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Nista evo odustao sam od kupnje, sto je sigurno sigurno je............... razmislio sam i podvukao sto crta pozitivne i lose stvari... I opet je ostalo vise Pod upitnikom nego onih pozitivnih....... Nisam niti zvao covjeka nego sam saam rascistio sa sobom, da ne bih bio u minusu 500€ ipak cu uzeti ili aktivnu yamahu 512SC kao kod Dell-a novu ili neko pojacalo dobro da moze gurat ove 2 kutije... i to je to... Nadam se da nece biti nekog negativnog utjecaja zato sto sam otvorio temu a nisam opet razmislio(mislim zbog miksete)... ipak sto je sigurno sigurno je NOVO ili eventualno ako vec netko ima u mom gradu da posjeduje neko pojacalo ili miksetu da ja licno isprobam.... Mozda je tako i bolje, tko zna sta je sve u njoj, ugl. tko je kupi nek mu je bog na pomoci, vjerujem da bih se debelo zeznuo za to... a opet isao sam sa dobrom namjerom, da odmah uzmem tenka od miksete da je ne mijenjam narednih 3 godine i da sam miran.... a ovako vjerujem da nisam pogrijesio sto nisam uzeo.... HVALA SVIMA PUNOOOOOOOOOO