Heheh u njemackoj sam samo izgleda nisam obracao paznju ili cak sam mozda i video to meso ali nisam nikad kupio,pa tako nisam ni probao...ja se uvjek kocentrisem na ono sto sam naucio i sto volim,pa uvijek ruka grabi to

A bas cu da probam i kengura...znaci ne ide da se posoli samo i hrdne u rernu i pece....Mora poseban recept?
Samo mi NE zvuci to dobro kad si rekao da nema masnoce i da svabe jedu radi cuvanja linije..ja volim kad ima i masti malo...Pusti svabe i njihovo jelo..nemaju oni pojma sta valja....zato sam prije kad sam igrao fudbala protiv njih na igralistu i kad u napadu hocu da oduzmem loptu..ja udarim po lopti a on odleti kao da nije jeo 3 dana pa nema snage

Ja se prije utakmice nakrkam graha ili mesa a oni ko fol paze na ishranu i eto tako je bilo kao da sam sa zenama igrao fudbal hehhe...Poslije vidim ja nemam protivnika,pa pocnem po pivi i tako sve do dan danas

Mislim da s erazumijemo ne pijem svaki dan i bez granica ali jednom ili dva puta u mjesecu moram da se olesim i istjeram visak energije

Ipak cu probat i tog kengura pa gdje puklo da puklo...Potzz