Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
|
Muškarac sjedi u baru na aerodomu Hitrou i opaža prelijepu ženu koja sjedi pored njega.Pomislio je u sebi: "Uau, tako je zanosna, mora da je stjuardesa. Pitam se za koju li avio-kompaniju radi?"Nadajući se da će moći da je smuva, naginje se ka njoj i izgovara slogan avio-kompanije Delta Airline :"Volim da letim i to se vidi?".Žena ga je pogledala zbunjeno i on je odmah pomislio:"Pa,očitoo ne radi za Deltu".Sekund kasnije pade mu na pamet drugi slogan, te se nagnuo ka njoj i rekao :"Ima nečeg posebnog u vazduhu?"Zbunjeno je pogledala.Odmah je prebrisao sa svoje liste avio-kompaniju "Singapore Airlines".Pomislio je: "Možda radi za "Thai Airways" i rekao:"Glatko kao svila?".Ovog puta žena se okrenula prema njemu i rekla:"Šta koji k***c hoćeš?" Muškarac se nasmijao i rekao: "Aaaaaaa, BiH Airlines!
Iz vijesti:
- "U Zemunu je juče rođena beba koja je već od ranije poznata policiji!"
Gostuje Mujo na TV-u i dijalog teče:
- Dakle, Mujo, Vi ste pjesnik?
- Da, ja sam pjesnik!
- Amater?
- A, mater nije, ona je domaćica, oko bašte i tako...
Učiteljica zadala učenicima da svatko donese neki
kućni aparat. Drugi dan pregledava tko je što donio-
netko glačalo, netko mikser, toster. Jedino je na Ivičinoj klupi
neka čudna naprava:
-A što je to, Ivice?
-Aparat za umjetno disanje.
-A odakle ti to?
-Uzeo sam od djeda.
-I što je djed rekao?
-Aggghhhhhhhhh!
Tri trgovca se hvale: - “Jučer sam prodao TV slijepcu” - “Nije to ništa, može ga slušati! Ja sam prekjučer prodao radio gluhom čovjeku.” - “Ni to nije ništa, ja sam prodao plavuši sat-kukavicu.” Pitaju ova dvojica: - “Što tu ima čudno?” - “Uz to sam joj prodao i 100kg hrane za ptice.”
Probudi se Fata i kaze muji: " Sanjala sam veliku livadu punu velikih k*rceva . A na to ce mujo: Jel tamo bio moj ? , Tada ce fata: rekla sam velikih.
|