Evo ovako, steta je sto xenyx koji ti koristis(a imao sam ga i ja) nema "freq" parametar odnosno kruzic-potenciometar, napisat cu za ubuduce za sve kolege koji koriste behringera a imaju problema sa mikrofonijom.A evo kako sam ja rijesio svoj problem sa mikrofonijom, Dakle: za glas(mikrofon)
1.High-treba staviti tocno na 12 sati
2.Mid-treba staviti isto tako na 12 sati
3.freq-Treba da bude na 9 sati
4.Low isto na 9 sati
sa fbq detektorom sigurno nikakve mikrofonije necete imati, ja nisam imao, kutije mi stoje iza glave ali pojacam skoro do peak-a.... i+ low cut treba biti stisnut!
Za klavijaturu koristim 2 u 1 (

13/14 kanal.
1.High-Na 12 sati
2.Mid-Na 12 sati
3.Freq-Na 11 sati
3.Low na 10:30 sati
Sto se tice grafickog eq-a. Onda se treba smanjiti frekfencija od 16K na -3 do -6, ili bas(sto je u vecini slucajeva iz basa da izlazi onaj bruum), 160hz smanjiti na -2do -5 i 63 hz na -3 ostaviti(ali onda da se ostave na mikseti glavna parametrika od kruznih-potenciometara) ako ni to ne pomaze onda ostavite kruzne potenciometre onako kako sam opisao u 1 koraku i primjenite ovo na eqvilajzeru.....
Napisao sam sve ovo jer kod mene nema apsolutno nikakve mikrofonije, ja koristim mikrofon pilot shure wh30, a pjevac neki us blaster mikrofon koji je ispadao sto puta i razbijao se..... tako da znate..... to je kako stoji moja parametrika na pmp5000 a vjerujem da su i ostali isti.... Sretno svima

nadam se da cu nekom pomoci....