Ovo je uvijek bila vruca tema na koju se moglo i moze diskutovati do u beskraj.
Vremena su i sami vidite teska,pa zasto onda da ih mi sami jos otezavamo?Nikad nisu bili "jednaki", {a pamtim i radio sam toliko davno da se mnogi sa ovog foruma nisu ni rodili}momci i ozenjeni,zaposleni i nezaposleni,lepi i ruzni bogati(sa lovom) i bez love,uvek je bilo razlike,ali je uvek bilo i posla za SVE!
Kvalitet je uvijek dobro prolazio zar ne?Jeste,onda kad su isvi drugi dobro prolazili i zaradjivali i dobri i losi i spori i brzi.bilo je para kod naroda,po cijele plate su ljudi ostavljali u kafanama,o svadbama i pogodbama zz njih da i ne pricam!
Znaci lako je bilo raditi i Kurti i Murti kad je vecina i to velika imala pare.A sta danas?
Ma druze moj vecina nas se moze i naopacke okrenuti i biti i mali Mocrt i mali Pavaroti, ali narod NEMA para!Ne treba gledati i suditi po pojedinacnim primerima,i ja sam letos odradio jednu svadbu svaki od nas 5 uzo preko hiljade,a kad ce se to ponoviti???
Zato svako neka se snalazi kako zna i umije jer drzava prezivljava pa kako neci i pojedinac unjoj,a pogotovo ako je poslednji u "lancu ishrane".
|