Videti jedan post
Star 10.12.2011, 17:16   #144
mirandess
Odomaćeni član

mirandess's Avatar

Registrovan/a dana: 22.09.2010
Mjesto: Mostar
Downloads: 677
Uploads: 7
Rekao HVALA: 117
Zahvalili mu 104 puta u 95 Postova
Instrumenti: Korg PA4x, Amati Clarinet b. Casio Ctk 531, Nord Electro 6D, Musicman Luke3 :)
Interesi: Sviranje
mirandess befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
mirandess pošalji poruku preko Yahoo! messengera mirandess pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

gle ovo, pušći ti to. klavijatura je sasvim ok, jbg. nov worksation, ali precijenjen, puno je para... Brate ti kad sjednes za kronosa, isto kao space shuttle... Ali nakon nekog izvjesnog vremena, vidis da postoje i bolje stvari, koje su jeftinije a i starije(dobro ne bas toliko stare), necu da pravim usporedbu zbog diskusije, jer joj nije mjesto ovdje... razumijes... Klavijatura je sasvim okej, ali nije za kafane(skupa,zamisli neko ti pivu prolije po displeju), nije niti za stage-a... ne znam gdje je, mozda studio, mozda, za male koncerte, ono sto ona pruza stvarno je dovoljno, i vjerovatno se moze to nastimati do perfekcije... da zvuci kao grom (probao sam je onda 2 sata, mislim da je to dovoljno bio, iako bih ja jos )... Moj utisak, ja sam rekao, klavijatura je mrak, nema sta, ali, nije za usporedbu sa:nordom stage 2 ili npr yamaha motif xf-6 ili 7(sto je isto samo vise dirki)... Ukratko kao sto rekoh dobra ali nije plafon.... dajem samo odgovor na odgovor(da tako kazem) na ovaj komentar, da yamaha i roland nece za dugo izdati workstation... yamaha je izdala tog xf-a, za rolanda ne znam... o tome bi se dalo raspravljati i dan i noc... Ja prvo pocinjem od klavira,stringsa i orgulja, pa onda ostalo... a cini mi se da nord ima to troje najbolje... Ali dosta o nordu nije mu mjesto ovdje!!!

Svi koji kupe kronosa, ponavljam, zelim im svu srecu, jer svaki novac utrosen u to je vas novac, i ne treba ponizavati nista(taman da je casio, ili neka kineska marka ili behringer) nista nije palo sa grane niti s neba, a s neba samo kiša pada sretno svima koji uzmu kronosa.

P.s. ovo sto je tranzit rekao je tocno sve... zna coek i gotovo