Videti jedan post
Star 05.12.2011, 01:30   #7
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Hahahaha.... aman kakva napetost u iscekivanju, da sam znao, ama stavio bih bilo sta ranije... hahahaha. Hvala Vaxter, bila bi velika sramota da nije tako kako kazes. Omatorio sa muzikom a da ne zna.

@zeljko
Mlad si ti moj Zeljko, ima vremena, isto to ces ti uz malo volje sve da savladas i budes srucnjak, naravno ako budes imao volje za to. Nego taj specijalni kontroler na ovoj FR3X harmonici nema veze sa normalnim midi kontrolama koje inace ima Roland FR3X, da ne bude zabune, nego je posebno uradjen od jedne firme koja se ovim bavi i postavljen je odmah iznad registara na diskant strani (desnoj) harmonike, tanak je dva do tri milimetra, elegantno dizajniran a ima preko 100 tastera u jednom layeru a takvih layera moze biti prilican broj pa onda prakticno taj kontroler ima beskonacno mnogo tastera od kojih svakome dajem, ja kao muzicar, naredjenje sta treba da uradi kada ga pritisnem. Njime kontrolisem u svom orkestru sve, bas sve. Od sounda koje sviram sam na toj harmonici pa sve do levela pojedinih kanala na mixeru, ekvilajzera ili kompresora na njima, halla, delaya itd... Sve ovo bez ijednog jedinog kabla koji me povezuje sa bilo cime, sto znaci da iz sredine sale mogu smanjiti hall na pjevacevom mikrofonu ako mi bas to treba. Nova i komplikovana tehnologija ali vrlo efektivna.

Promijenjeno od tranzit (05.12.2011 u 01:32 sati)
tranzit je offline   Reply With Quote