Moze da se koristi i akusticno a baterije traju oko 5 sati kada su ukljuceni zvucnici, bez ukljucenih zvucnika i do 8 sati. Ovo je sa normalnim konzumerskim akumulatorskim NiMh baterijama. Kod mene je to nesto duze jer koristim nesto bolji aku blok koji drzi i sa zvucnicima desetak sati pri maksimalnom levelu.
@ Marco7
Tako je Marko, najblize je verziji koju pjeva Polumenta mada ja o tome uopste ne razmisljam. Inace, uvijek improvizujem i uopste se ne trudim, niti zelim da se trudim da nesto "skidam u milimetar". Dovoljno sam iskusan i mator da mogu da se opustim u svakom trenu i sviram sta mi u tom momentu padne na pamet jer imam i na koga da se, sto na sto, oslonim posto nam je zbir godina u orkestru skoro 200.
@zeljko
Da, samo sto ja ne mijenjam komande na aranzeru (vrlo, vrlo rijetko radim sa aranzerom jer nije to ono sto za mene predstavlja muzika) vec su sve komande na harmonici tako da nemam potrebe ni da pipnem aranzer ako bas necu. Kod mene je to nesto slozeniji i opsirniji setup a pogotovo sto je sve wireless, kako sam vec rekao jer moram biti potpuno mobilan na bini i u sali a opet sve imati pod kontrolom. Radi toga sum dodao jedan specijalni kontroler na samu harmoniku koji salje one komande koje ja hocu da salje, pa bilo o cemu da se radi, sve je moguce.
Promijenjeno od tranzit (03.12.2011 u 17:18 sati)
|