Videti jedan post
Star 27.11.2011, 12:28   #4
yamahapassion
Moderator

yamahapassion's Avatar

Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
yamahapassion befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Samo za boje ja ti preporucujem Vsampler ili kontakt3. Vsampler koristi semplove u SF2 formatu, a Kontakt 3 koristi semplove sa .nki ekstenzijom. Za Vsempler mozes sam iskonvertovati bilo koji set iz tritona pomocu programa awave studio, a tutorijal sam ja davnih dana postavio ovde u download. Program kontakt je malo bolji posto za razliku od Vsamplera ima pravi portamento, a on ima sam u sebi konverter semplova, tako da mozes u njemu samom npr iz sf2 u .nki konvertovati bez problema... Ako ti treba onaj fazon splitovanja klavijature sto si spomenuo (leva ruka bass, desna solo) takodje i zato postoje host programi u koje jednostavno uvedes semplere i radis midi ruting kako ti volja. Meni je jedan od najboljih brainspawn forte koji radi sa svim malo jacim semplerima (kontakt, vsampler, fm8 itd...) i sa kojim razdeliti klavijaturu na koliko god delova hoces, ubacivati boje koje hoces, mesati boje, i sve to snimiti u scene (slicno kao kod korga performance) koje kasnije pozivas na jedan klik...