Druze napisi mi na mail ili ovdje ako se smije za te pluginove mozda cak i imam a ne znam heheh....Pa kako da razapnem carapu ako snimam na dinamicki mikrofon...vecinom su snimci sa dinamcikog mikrofona,a razmisljam da nabavim neki popfilter za ovaj studijski mikrofon sto imam samo nekako mi se ne svidja izlazi glas iz njega sasvim drugaciji nego sto ja imam i sve ostro ili je to zbog toga sto treba taj pop filter,a ima i neki prekidac na njemu koji moze da se prebacuje na 3 funkcije slabije malo jace u sredinu i najace skroz desno..
Ma druze moze se i bolje pjevat jasno je i meni kad bih ja uvjezbavao te pjesme sve u detalje i ne bih pusio 3 kutije cigara dnevno pa mi nestane vazduha bas kad trebam da ispjevavam pa zato ode glas u tremolo kosto si rekao a ne vibrato
Sve se moze jer kad bih znao pjesmu napamet i dobro uvjezbao kad sta se tacno pjeva i da ne msilim e sad moram pjevat ne bih ni gubio toliko glasa i onda bih i bolje ispao vibrat...to je to jbg nisam vise ni ja najnoviji

Kad se sjetim kad sam bio mladji imao sam glas mogao sam sve da pjevam sto se zabavne muzike tice