jasta sam grijesio jbg jutros sam to snimao na slusalice i ucinilo mi se da nema nekih velikih greski a zatim kad sam poslusao na zvucnike uocio sam i sam da pogotovu na pocetku sam grijesio i u drugom refrenu sam se prodero bez veze hahahha....Nisam se jos ustelio kad snimam na slusalice kako treba a i ova mikseta ne podrzava onaj direktni monitoring pa ima i latencije tako da mi je tesko da se kocentrisem...Iz prve sam to i snimio a kod mene uvijek razlicito ispadnu snimci i nikad ne gledam kako je to bas odpjevano u orginalu i tezim da ubacim ponesto i svoga u toku pjesmi i zato nekad uspe bolje nekad se zeznem u izvedbi.....Snimicu ja to ponovo pa ce mo da vidimo

Druze transit bas mi je drago da ti se miks dopao...sto znaci da sam dobro ukapirao na sta si mislio dok si mi objasnjavao...ok po meni jos je moglo tu da se malo popravi ali ja nisam nista drugo radio osim postavke halla kako si ti rekao i sve iz prve odpjevao i znaci nista nisam vise dotezao tako kako je ispalo..tako i postavio ovdje,a znam da je moglo i bolje sto se tice pjevanja...poslusaj npr.u drugoj strofi kako sam odpjevao e tako sam trebao i prvu ali jbg zezno sam se i poceo glasnije da pjevam i ne ravnomjern....mozda sam se u tom momentu odaljijo od mikrofona i nesto drugo radio dok je svirala muzika(Pio kafu i pusio)Pa sam kasno svatio da trebam da pocnem sa pjevanjem i uletio ko sivonja u pjesmu hahahha i tako bi....Neka ga nek cuje narod greske jer tako se i uci a i dobicu prije komentar nego da je sve prefektno i kako to Al Dino pjeva...pozzz