Tema: Verse Audio
Videti jedan post
Star 18.11.2011, 13:21   #10
MarjanMilosevic
Odomaćeni član

MarjanMilosevic's Avatar

Registrovan/a dana: 05.10.2011
Mjesto: Skopje
Downloads: 3
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 56 puta u 49 Postova
MarjanMilosevic befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
MarjanMilosevic pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Citat:
Originalno postovano od fica71 Pokaži Post
Pozdrav !

Tema je do ovog Burlijevog posta bila jako korektna i nije bilo nikakvih zajedljivih komentara,ali tada Burli pravi ,,gresku" (Prednost Versea je da kada se uključe tasteri Side i Loud zvuk ide i u širinu i pokriva više prostora.) ukljucuju se magovi zvuka u sve ode u p.m

Fico, nije kolko se ja secam ovde niko nikad rekao da Verse nevalja.

E sad sto se tice nase reakcije na gorenavedenu izjavu kolege Burlija, nadam se da si iz nasih objasnjenja shvatio zasto smo tako reagovali.

Mozda sam ja cepidlaka, Nesa takodje, ali pogledajmo malo realno stvari.

Zvucnik treba preneti zvucnu sliku u originalu, tj izvoru signala. Dobri i losi zvucnici se upravo po tome razlikuju.

Svi dodatci i upotrebe efekata, ekvilajzera i neznam cega jos samo stvaraju iskrivljenje originalne zvucne slike i po mom standardu to nikada nije dobra stvar.

Mozda zavrsava stvar kad se rade tezge, svadbe i slicne manifestacije kad je uglavnom dovoljno dobro samo ako je dovoljno glasno.

Ali ipak ima nas koji drzimo do toga da dobijemo sto bolji i sto verniji zvuk.
Neki imaju mogucnosti i sredstva da izmere sta takve korekcije rade i kakav je stvarno rezultat.

Dakle niko od nas nije reko da Verse nevalja. Mi smo reagovali na nacin tumacenja funkcija, koji je ipak pogresan.

Pozdrav
MarjanMilosevic je offline   Reply With Quote