Videti jedan post
Star 11.11.2011, 20:49   #9
sinisa kg
Vredan član društva

sinisa kg's Avatar

Registrovan/a dana: 07.06.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 15 Postova
sinisa kg befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Nebih se slozio sa tobom kolega Marjane-KF 730 u mid bas opsegu radi odlicno i izuzetno jako-nista nefali tim desetkama-postoji i bas 730 sa dual 12 komponentama i flying-om pa u kombinaciji sa satelitima predstavlja ozbiljniju zvucnu konfiguraciju od D&B Q1.Zvucno jako slican Turbosoundu pa i sa njim u kombinaciji dobro radi.Naravno da smo koristili D 12 pojacala sa Q1 satelitima-nedopada mi se njihov zvuk ali za LIVE radi odlicno-totalno ravno i puno spl-a,sve sto nam treba.....Ali KF 730 je po meni licno znatno bolji i nimalo slabiji od Q1.Nazalost iako je distributer NEXO-a moj dobar prijatelj nisam radio sa Geo S 12,cuo sam ga par puta ali nemogu dati ocenu dok ga malo neistestiram uzivo-nisam siguran da sa spl-om moze da parira EAW-u ili D&B-u ali ni cena mu nije tolika...Q1 je znatno laksa kutija(12 kg)i manja-ima laksi hardver za rukovanje(flying)i pojacala sa dsp-om,manji frame i to su mu prednosti u odnosu na KF ali je EAW znatno jeftiniji i kompletniji zvucno-ali ce definitivno finansiska ponuda i uslovi kupovine pretegnuti na koju stranu cemo ici...
Grafički Fajlovi
File Type: jpg 91.jpg (95,0 KB, 13x skinuto)
Highslide JS
File Type: jpg 92.jpg (92,6 KB, 12x skinuto)
Highslide JS
File Type: jpg 90.jpg (96,6 KB, 13x skinuto)
Highslide JS
File Type: jpg 93.jpg (96,1 KB, 13x skinuto)
Highslide JS
sinisa kg je offline   Reply With Quote