Alene ja ne mogu vjerovati da takav majstor poput tebe ima problema s ovim, ili se opet samo dobro i debelo zajebavaš.
Ali, hajde neka ostane zapis za naredne generacije
Spoji kablom PA 50 u MIDI OUT, a u Triton MIDI IN!
Na PA 50 otiđi u GLOBAL EDIT, onda MIDI OUT. Tu stavi na MIDI CHANNEL 1, DRUMTRAKUSada na LE-u idi na MIDI sekciju, i tamo isto stavi MIDI CHANNEL 1.
Evo, to bi bilo osnovno povezivanje.
E sad ako želiš slati sample bubnja u Pa50 onda probaj ovako :Kad spojiš obe klavijature (Midi Out sa PA50 spoji sa Midi In na Triton LE). Na LE napraviti (ako več nije gotov) set bubnjeva čiji raspored odgovara onom na PA50 (vjerovatno je isti GM raspored jer su procesorski kljave skoro pa identične po enginu).
Bubanj iz seta koji češ koristiti prozovi na Triton LE na kanalu 10 (odnosno kanalu na kojem je aranžerski bubanj na PA50 ). Ostale samplove u ritam prozivaš po sistemu kao i na KAT2000, znači BAS=9 ch, PERC=11 ch, ACC1=12 ch itd. Triton LE u Global-u treba konfigurirati tako da od svih ulaznih Midi informacija prima samo kanal 10, i na tom kanalu (10) isključi Program Change i Bank Select. Isto tako napravi i za ostale samplove koje vučeš putem kanala.Na PA50 kanal aranžerskog bubnja (10) treba preusmjeriti na eksterni modul, tako da lokalni bubanj ne svira.
Eto, ja bih tako probao, pa ti vidi. Inaće koristim na svirci PA80 i LE 61, ali ih ne vežem MIDI kablom jer MIDI Out koristim za Vocoder. Znam da imam još thru, ali onda bi mi LE sa nesplitiranim soundovima mogo zahebavat vocoder.