Ja i kolega sviramo,i uvijek sviramo 1000% bez za*ebancije jer znamo da će se ovu zimu kafići trgat da prođu što bolje a što jeftinije jer je situacija katastrofalna svuda. Ispalo je na kraju da smo mi dvojica kvalitetniji od skupljih s po dvoje ili pak troje muzičara,samo oni lupaju i u kafićima gdje sviraju je krš i lom a mi smo klasika (pop,rock,instrumental) i to su polako ljudi počeli cijenit,a mislio sam da neće nikad. Sad za nama na svirke dolazi vazda ista ekipa i svaki put se umnožava. Još ovu zimu i dolazimo na jako dobar glas. To šta je kolega rekao da možda netko sluša sa strane je potpuna istina. Ovdje gdje ja živim je malena sredina pa svatko svakoga uglavnom zna. Dosad sam troje ljudi koji imaju ili hotel ili kafić čuo sutra dan u telefonu da im treba svirka.
Ovo pišem jer želim da se ne vodite za tim da svirate što i drugi i kako i drugi da bi se za vas znalo. Svirajte dobro i šareno pa ćete vidjet kako će vas počet zivkat naokolo da svirate. Kad se naoružate,nitko vas ne može iznenadit.
|