@tranzit
Uz dužno poštovanje, mislim da se malo prečesto koristiš riječima "neozbiljno". Te je usporedba A vs. B neozbiljna, te sam ja neozbiljan jer ti meni imputiraš da Kronos nisam čuo ili isprobao.
Ja ću ponoviti da nisam ničime umanjio značenje Kronosa, već sam samo istaknuo da je pretjerano govoriti o galaksijama i neozbiljnosti usporedbe samo zato što se tebi sada čini da su zvukovi na Kronosu tako nešto posebno.
Ako pratiš malo i inozemne forume, onda znaš dobro da ima mnoštvo onih koji isto tako smatraju da Kronos s obzirom na sve svoje silne gigabajte eto nekim čudom i ne zvuči toliko bolje (ako uopće) od jedne yamahe motif. Pa ima onih kojima klavir još uvijek ne sjeda u miksu, pa ima onih koji misle da su gitare jako loše, pa ima ovih i onih i tako redom. Možemo jedino zaključiti - da se ne prepucavamo - da je zvuk subjektivna stvar i da o njemu ne valja raspravljati.
Možemo raspravljati o nekim faktima i vidjeti koliko je Kronos bolji, a mora biti bolji ako je najnoviji na tržištu. A i tu ćemo isto tako lako utvrditi da se rijetko što može baš nazvati galaksijskom razlikom, a opet ponavljam, time ne umanjujem ništa od Kronosa. Samo se osobno čuvam pretjerivanja u opisu instrumenta.
|