Videti jedan post
Star 04.11.2011, 23:11   #99
Dell
Satriani

Dell's Avatar

Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
Dell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein Lichtblick
Dell pošalji poruku preko MSN messengera Dell pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Nisam puno stariji od tebe, jedno 3-4 godine, ali moram ti zamjerit jednu stvar. Gledao sam kako si svirao ovo Medeno kolo od Pavketa prije par godina na youtube, cak si ga svirao i na javnom nastupu negdje u Bad Cannstadtu cini mi se, tad sam ti to isto zamjerio. Naime radi se o tonalitetu. Ovo kolo i ne bi bilo bas toliko tesko i cijenjeno koliko jeste da nije u h-duru (posto zavrsava narodnjackom codom na F#, pa kvarta gore H) dio je u h-molu i prirodnom i harmonijskom, a ti ga sviras stupanj nize, znaci u a-duru, koji ima manje povisilica i koji je laksi za sviranje. Svaka tebi cast na ovome snimku, vidi se da vjezbas i da imas volju, ali ako hoces ovo kolo da sviras, a ja ga smatram osobno skoro pa afirmacijom svakog sviraca narodne muzike, onda ga sviraj iz originala, imas ga naci po netu, a mogu ti i ja poslat, svako dobro i nastavi tako

Promijenjeno od Dell (04.11.2011 u 23:12 sati)
Dell je offline   Reply With Quote