Videti jedan post
Star 03.11.2011, 01:49   #8
milanche007
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 18.07.2008
Downloads: 2589
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Korg Extreme,Roland XP30
Interesi: Sex,droga,alkohol...sve sto vole mladi
milanche007 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

meni se to desavalo par puta,obicno kad je dugacak put,a idem sa svirke na svirku.jednom mi se desilo da sam otvorenih ociu spavao.u prevodu vidite put i sve ali ne reagujete.zadnji put mi se desilo pre pola godine,isao sam sa svirke(s.mitrovica) pravo na svadbu u beograd,nisam spavao uopste,vratio se na svirku u mitrovicu i odatle bez spavanaja za loznicu,tamo preko macvanskih sela mi se tako prisapavalo,padaju oci same.cujem auto kako radi,siba promaja na sve strane i tamo u zmijnjaku(kolege iz macve znaju,hehe)kraaaaj.samo se cimenm u momentu.nije mi bilo dobro koliko sma se uplasio.mogu dosta da izvezem u cugu,ali kad je covek umoran dzaba.najludja voznja je bila iz jarka(s.mitrovica,sta cu kad sam tu dezuran vikendom) sa svirke pravo za kraljevo na svadbu-svirka.prvo sma morao za bg da pokupim jos koleginicu.stigao sam odsvirao svadbu,pravac u hotel i tu zakucao,hehehehe.bio sam svestan da se necu vratiti kuci ziv ako krenem odmah sa svirke za bg,hehhe.a jdenom je kolega zaspao na auto putu(otvorenih ociju) isli iz leskovca i kod cuprije(usrana fabrika stakla),opici u bankinu,ali ostali smo zivi,hvala Bogu i nismo puno rasturili,auto dovukli smo se do kuce,heheh.
p.s jbt napisah ja roman,heheh.aj nek pisu ovi sto su se prevrtali i culkali dok su spavali,hehhe.pozdrav svima
milanche007 je offline   Reply With Quote