meni se to desavalo par puta,obicno kad je dugacak put,a idem sa svirke na svirku.jednom mi se desilo da sam otvorenih ociu spavao.u prevodu vidite put i sve ali ne reagujete.zadnji put mi se desilo pre pola godine,isao sam sa svirke(s.mitrovica) pravo na svadbu u beograd,nisam spavao uopste,vratio se na svirku u mitrovicu i odatle bez spavanaja za loznicu,tamo preko macvanskih sela mi se tako prisapavalo,padaju oci same.cujem auto kako radi,siba promaja na sve strane i tamo u zmijnjaku(kolege iz macve znaju,hehe)kraaaaj.samo se cimenm u momentu.nije mi bilo dobro koliko sma se uplasio.mogu dosta da izvezem u cugu,ali kad je covek umoran dzaba.najludja voznja je bila iz jarka(s.mitrovica,sta cu kad sam tu dezuran vikendom) sa svirke pravo za kraljevo na svadbu-svirka.prvo sma morao za bg da pokupim jos koleginicu.stigao sam odsvirao svadbu,pravac u hotel i tu zakucao,hehehehe.bio sam svestan da se necu vratiti kuci ziv ako krenem odmah sa svirke za bg,hehhe.a jdenom je kolega zaspao na auto putu(otvorenih ociju) isli iz leskovca i kod cuprije(usrana fabrika stakla),opici u bankinu,ali ostali smo zivi,hvala Bogu i nismo puno rasturili,auto dovukli smo se do kuce,heheh.
p.s jbt napisah ja roman,heheh.aj nek pisu ovi sto su se prevrtali i culkali dok su spavali,hehhe.pozdrav svima
|