Videti jedan post
Star 02.11.2011, 15:40   #7
pedjajazz
Vredan član društva

pedjajazz's Avatar

Registrovan/a dana: 26.03.2008
Mjesto: Serbia
Downloads: 323
Uploads: 0
Rekao HVALA: 32
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
Instrumenti: accordion, keyboard, tenor sax, piano & guitar
Interesi: Nakon duge neprofitabilne jazz karijere, interesi su samo tezge i svadbe i punolestva,.......
pedjajazz befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
pedjajazz pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Druze drago mi je sto si odusevljen sa Mackie Thump,... no i ja kada sam pocinjao i kupio prvu opremu koja je bila kompletna marke Behringer (takodje sam startovao sa samo jednom kutijom) bio sam ekstra odusevljen,... naravno zeljan posla i sama cinjenica da je to moje i da ne iznajmljujem sama je stvarala bolji utisak u mom mozgu i usima. Ali kada sam kasnije stekao iskustvo i promenio brend pogotovu mislim na miksetu,.. uvideo sam da sam radio na zbilja pocetnickoj opremi,...
tako je stvar i sa tobom,... steta je sto nisi imao dovoljno love da uzmes rcf 312A,... mada ja bih pre kupio polovan srm450 nego thump,... sam sam se uverio u mogucnosti,...
Iz tvoje price sam ukapirao da pustas muziku preko laptopa sto nije najbolji pokazatelj za zvucnike,... kao kada se svira live.... U svakom slucaj tvoja lova tvoj izbor,... ako si ti srecan i zadovoljan sa Martin Wismanom i Mackie Thumpom, onda sta tu ima ko da ti soli pamet,...
pedjajazz je offline   Reply With Quote