korg18
ima dosta pametnih sto kazu,ne koristim transpozu,a koriste ga najvise,Edo grand,Sejko pasovski,Amza tairov,svi koriste transpozu ja je koristim jer ja mu dadne 1000 eura odma sad ko moze da odsvira sve u originalu u drugim tonovima ne moze prijatelji,ja sam ih sve gledo,najbolji klavijaturiste svi koriste transpozu,stoj djaba fabrika to pravila,transpoza na klavijaturama je napravljenja od 1980 koliko ja znam,mozda ima jos starih modela,mislite oni sto rade u studiju da je ne koriste,hhehe,zato pola nas ne mozemo da skinemo ili izvedemo neku pjesmu jer svira se naprimjer iz Bd Ed Fm,itd..tako da ja nemogu rijet da ima njih koji ne koriste svi koriste pa bilo to samo u jednoj ili vise pjesama,bitno je odradit svirku da je narod zadovoljan,a nemozes ti sve stic,jer jedna greska i kaze nezna svirat,a sto se patit kad ima transpoza,ja je nikad nisam koristio,ali sam se oznojio po milion puta da bi rekli ovaj je najbolji,sto mi to treba da ja gledam samo u dirke ili dipsplej i da imam tremu hocul gdje fulat,ne obori i odradi kako treba sejko je sejko pa koristi eto toliko od mene postovano pozz za sve forumase.
|